Even voorstellen

Mako allround service is opgericht door Marc Koershuis. Hier uit is de bedrijfsnaam al te halen, allround service is het verschillende aanbod van onze werkzaamheden en diensten.

We hebben een ruime ervaring in het werken met verschillende technieken. Loop traject is begonnen met een Electro opleiding, met vervolg de koeltechniek van leerling tot aan service monteur. Ruime ervaring als monteur in de machine verhuur, technische dienst in voeding industrie en ziekenhuis. Tussentijds diverse opleidingen en ervaring opgedaan in het keuren en onderhouden van eigenlijk alles met techniek en gebouw beheer. We blijven door trainingen en opleidingen goed op de hoogte van veranderende wetten en normen, met daar de bij behorende technieken.

Onze opzet is het ontzorgen van u en het bedrijf. We richten ons op een goed onderhouden en gekeurd machine park en eventuele gebouwen. Veiligheid en het goed functioneren van techniek is voor ons belangrijk. Door onze werk ervaring weten we hoe belangrijk en fijn het is als dat alles goed werkt.

Wij werken niet alleen van 9 tot 5 zoals ze dat noemen. Wij zijn flexibel en weten dat machines overdag hun geld moeten verdienen en daardoor bieden wij onze diensten ook in de avond uren en op zaterdag.

Wij hebben geen voorkeur voor bedrijven wij zijn volledig onafhankelijk, grote kennis van zaken en waar we niet goed in zijn hebben we daar voor samenwerking met bedrijven die ons helpen waar wij het niet kunnen. Wij doen veel en onze kennis is groot we willen ons graag richten op dat waar we goed in zijn.

Wij bieden graag een compleet pakket aan met of zonder samen werking van derden, en daardoor blijft er 1 aanspreek punt over en dat zijn wij.

nen3140.1